Vesti

Mart 2018.
Android telefon za 100 evra

 

Alcatel je u Barseloni predstavio svoj prošireni portfolio pametnih telefona, koji obuhvata 3 nove serije proizvoda, Alcatel 5, 3 i 1 serije.

Foto: PromoAlcatel 1C radi na Android Oreo (Go izdanje)

U okviru serije 1, kompanija predstavlja svoj prvi pametni telefon sa Android Oreo (Go izdanje) operativnim sistemom, Alcatel 1X, koji dolazi sa najnovijim Alcatel dizajn jezikom i tehnologijom. Ova optimizovana verzija Android operativnog sistema idealna je za Alcatel 1X i donosi novi nivo dostupnosti pametnih telefona i povezivanje sa korisnicima širom sveta.

Ovaj telefon ima displej dijagonale 5.3 inča, rezolucije je 480 x 960 piksela a radi uz RAM 1 ili 2 GB, uz 16 GB memorije. Obe verzije stižu sa microSD slotom za dodatnu memoriju. Baterija ima 2.500 mAh, a tu je i zadnja kamera od 13MP (f/2.0) a beleži i Full HD video u do 24 sličice u sekundi. prednja kamera ima 5 MP.

Ono što je najzanimljivije jeste cena - 99,99 evra.

Alcatel 3C ima 6-inčni HD+ ekran sa novim Alcatel Full View 18:9 odnosom. On dolazi u dimenzijama 5.5-inčnog telefona, jer odnos ekrana prema veličini telefona iznosi 76%. Prijatan za korišćenje u jednoj ruci, a veličina uređaja je slična prosečnom 5.5-inčnom telefonu. Sa internom memorijom od 16GB ROM + 1GB RAM, Alcatel 3C podržava microSD karticu, a istovremeno nudi bateriju koja obezbeđuje 15 sati priče, što će vas osloboditi svakodnevnog punjenja telefona.

Foto: PromoAlcatel 3 ima 6-inčni HD ekran

Potpuno nova karakteristika Alcatel 3C telefona je opcija “Social Mode” u podešavanjima kamere koja donosi instant peview prikaz, brzo deljenje i mnogo novih i zabavnih karakteristika. Cena telefona je 129.99 evra i biće dostupan u tri boje: metalik crna, metalik plava i metalik zlatna.

Foto: PromoAlcatel 5

Alcatel 5 ima 5.7-inčnm Alcatel FullView 18:9 ekranom, metalik okvirom premium dizajna, osmojezgarnim procesorom i brzim punjenjem, što prepolovljuje vreme potrebno za punjenje baterije. Takođe nudi opcije namenjene obožavaocima društvenih mreža, kao što je dualna prednja kamera sa širokim uglom gledanja od 120 stepeni sa LED blicem, sa neverovatnim mogućnostima za grupne selfije. Pametna kamera se intuitivno prebacuje iz portret režima u širokougaoni režim kada detektuje više od 2 lica u kadru.

Prodavaće se po ceni od 229.99 evra.

 

Pretraga sajta

B2B Portal Login
Korisničko ime

Lozinka

Zapamti me
Ako niste član našeg B2B portala možete to lako postati. Dovoljno je da popunite pristupni formular!

Gde kupiti?

Upoređivanje
Nema atrikla za uporedjivanjeWeb cenovnik
Ovde možete preuzeti aktuelni web cenovnik na svoj računar. Cenovnik je u PDF formatu.
Download
 
   
Naslovna       |       O nama       |       Ponuda       |       Kontakt
copyright ACR Mobile 2016.