Vesti

Novembar 2017.
Qualcomm i Alcatel prate vaše dete umesto vas

 

TCL Communication (Alcatel) i Qualcomm Technologies, Inc. najavili su na IFA 2017 sajmu u Berlinu TCL sat MOVETIME Family Watch MT30, zasnovan na Qualcomm Snapdragon Wear 2100 platformi, na taj način dajući mogućnost roditeljima da budu u kontaktu sa svojom decom korišćenjem najnovije tehnologije.

Novi povezani sat je zabavan dnevni digitalni drugar za decu, koji im omogućava da pozovu ili pošalju poruku svojim roditeljima i odabranim prijateljima, dok obezbeđuje precizno praćenje lokacije i mogućnost alarmiranja roditelja, ukoliko deca napuste unapred određenu zonu kretanja.

MOVETIME Family Watch MT30 sat ima ekran bogat bojama i osetljiv na dodir, a pritom je deci jednostavan za korišćenje. Drugare mogu da dodaju preko Bluetooth-a, šalju zabavne emotikon ikonice i poruke, ali i da se zabavljaju igrajući igre. Naravno, roditelji uvek imaju potreban nadzor zahvaljujući namenskoj aplikaciji, tako da roditelji u svakom slučaju znaju šta im dete radi i koliko vremena provodi uz sat ili telefon.

Kompaktan i dizajniran tako da odgovara sitnim zglobovima, MOVETIME Family Watch MT30dolazi sa promenljivim pozadinama na ekranu i lako izmenjivim kaiševima. Sa mobilnom povezanošću, omogućava roditeljima i deci da razmenjuju govorne poruke i pozive, sa do 2 dana trajanja baterije tokom jednog punjenja. MOVETIME Family Watch MT30 je, takođe, sertifikovan IP67 standardom, pa je otporan na prašinu i vodu (do jedan metar u stojećoj vodi).

MOVETIME Family Watch MT30 obuhvata različite lokacijske funkcije, omogućavajući pozicioniranje u zatvorenom i u otvorenom prostoru, dvosmerno pozivanje i geofencing, zahvaljujući integrisanim GPS opcijama na Snapdragon Wear 2100 platformi. SOS taster na satu omogućava uređaju da pozove pomoć́ u hitnim slučajevima i da bude lociran sa velikom preciznošću. Roditelji, takođe, imaju mogućnost da provere kretanja svoje dece tokom dana preko namenske aplikacije i da kontaktiraju uređaj.

MOVETIME Family Watch MT30 daje deci listu zadataka koje treba da obave i ima funkciju podsetnika kako bi učio decu da upravljaju vremenom lakše. To olakšava svakodnevni život roditelja i omogućava im da sa lakoćom naznače važne datume i dešavanja.

 

Pretraga sajta

B2B Portal Login
Korisničko ime

Lozinka

Zapamti me
Ako niste član našeg B2B portala možete to lako postati. Dovoljno je da popunite pristupni formular!

Gde kupiti?

Upoređivanje
Nema atrikla za uporedjivanjeWeb cenovnik
Ovde možete preuzeti aktuelni web cenovnik na svoj računar. Cenovnik je u PDF formatu.
Download
 
   
Naslovna       |       O nama       |       Ponuda       |       Kontakt
copyright ACR Mobile 2016.