Vesti

Mart 2017.
Alcatel na MWC 2017

 Benchmark na MWC 2017: Alcatel nastup

Ispratili smo nastup kompanije Alcatel na Svetskom mobilnom kongresu - kompanije koja je u Srbiji vrlo dobro primljena i koja je vrlo popularna i uvek ima neke proizvode za veliki broj korisnika po specijalno dobrim cenama. Alcatel nas je pomalo iznenadio donošenjem hardverski veoma snažnog Windows telefona. Tu su i razni novi telefoni, Android uređaji, ali i niz interesantnih proizvoda prvenstveno namenjenih mlađim korisnicima. Posebno se ističe model A5, ali za više detalja pogledajte video. Pogledajte šta je zabeležio glavni urednik sajta Benchmark Petar Gredelj. 


Alcatel donosi pet telefona na MWC 2017, jedan je modularan

Alcatel donosi pet telefona na MWC 2017, jedan je modularan

Izgleda da Sony neće biti jedina kompanija koja će predstaviti najmanje pet novih telefona na Svetskom mobilnom kongresu u Barseloni. Sajam startuje krajem februara, a na njemu će biti prisutan i Alcatel. I ne samo to, već će prema najnovijim izveštajima, Alcatel prikazati čak pet novih telefona.

Detalji o njima su prilično oskudni u ovom trenutku, ali se navodi da će jedan telefon biti modularan, sa sistemom koji će omogućiti da se postignu različite funkcije zamenom poleđine telefona. Nakon što LG nije uspeo sa njihovim Friends sistemom kod G5 telefona, a ni Motorola nije postigla preveliki uspeh sa magnetnim dodacima za Z seriju, Alcatel je nova kompanija koja će se okušati u oblasti modularnih telefona.

Kod Alcatel-ovog telefona, moći ćete da kupite drugi zadnji deo ukoliko osetite potrebu za time. Za sada nema informacija kakve tačno modularnosti će ovakav pribor donositi. Smartfon će imati dvotonski LED blic na svojoj glavnoj kameri koja ima senzor od 13 megapiksela, i doći će sa MediaTek čipsetom koji ima osmojezgarni procesor. Cena telefona bi trebalo da bude 320 evra.

CES 2017: Alcatel najavio 6-inčni A3 XL telefon

 

Pretraga sajta

B2B Portal Login
Korisničko ime

Lozinka

Zapamti me
Ako niste član našeg B2B portala možete to lako postati. Dovoljno je da popunite pristupni formular!

Gde kupiti?

Upoređivanje
Nema atrikla za uporedjivanjeWeb cenovnik
Ovde možete preuzeti aktuelni web cenovnik na svoj računar. Cenovnik je u PDF formatu.
Download
 
   
Naslovna       |       O nama       |       Ponuda       |       Kontakt
copyright ACR Mobile 2016.