Podaci o proizvođaču
Zenec

ZENEC predstavlja multimedije i navigacije za automobile. Prvi multimedijalni sistem koji je ZENEC proizveo je predstavljen 2005. godine, i doživeo je veliki uspeh. Danas se ZENEC utvrdio kao tržišni lider za multimedije i navigacije na Nemačkom govornom području.

ZENEC je brend kompanije ACR Braendli + Voegeli AG, najvećeg evropskog specijaliste za automobilske nadogradnje . Sedište se nalazi u Bad Zurzach (Švajcarska), u blizini nemačke granice. Sedište ZENEC-a  je odgovorno za razvoj proizvoda, distribuciju i pružanje usluga koje se odnose na servis i servisnu podršku.

ZENEC automobilski infotainment proizvodi su razvijeni gotovo u potpunosti u Švicarskoj. ACR AG direktno distribuira ZENEC u Nemačkoj, Austriji, Švajcarskoj i zemljama Beneluksa, gde prodaje infotainment proizvode preko ekskluzivne mreže od oko 200 specijalizovanih radnji. Blizu 30 distributera nalazi u raznim zemljama EU i izvan EU.

U 2008. godini, ZENEC donosi prvi E>GO uređaj na tržište, čime se uspostavlja potpuno novu kategoriju uređaja: Naviceiver uređaji. Danas imamo različitih 15 E>GO modela koji pokrivaju više od 60 različitih vozila i program konstantno nastavlja dalje raste.

E>GO koncept je rešenje bez premca za ugradnju multimedija i navigacija u automobilu na jednostavan način. E>GO savršeno pristajanje, vizualno i tehnički, u odgovarajućim vozilima.

Posebno je važna savršena integracija u postojeću elektroniku vozila. E>GO se lako integriše u vozilu preko interne mreže podataka CAN BUS. I kao po meri, oni su u stanju da se nose sa svim izazovima specifičnim za vozilo: komande na volanu, optički parking asistent, odnosno integracija multifunkcija vozila (statusa klime, parametri vožnje...) koje se prikazuju na kontrolnoj tabli u skladu modelom vozila.

Optimalna integracija i veliki raspon funkcija čine ZENEC trajnim rešenjem. Instaliran E>GO je idealan aftermarket uređaj koji menja zastarele auto radio aparate i navigacije. Opremljen najnovijim funkcijama i tehnologijom, E>GO je vrhunska alternativa fabričkim multimedijalnim uređajima. Uređaji su često razvijeni u isto vreme kao i modela automobila.

ZENEC E>GO multimedijalni uređaji su dostupni za VW, Seat, Škoda, Ford, Opel, Audi, BMW, MERCEDES, HYUNDAI i FIAT.

Pretraga sajta

B2B Portal Login
Korisničko ime

Lozinka

Zapamti me
Ako niste član našeg B2B portala možete to lako postati. Dovoljno je da popunite pristupni formular!

Gde kupiti?

Upoređivanje
Nema atrikla za uporedjivanjeWeb cenovnik
Ovde možete preuzeti aktuelni web cenovnik na svoj računar. Cenovnik je u PDF formatu.
Download
 
   
Naslovna       |       O nama       |       Ponuda       |       Kontakt
copyright ACR Mobile 2016.