Podaci o proizvođaču
TCL Thomson

TCL je treći najveći proizvođač televizora u svetu i Američki najbrže rastući TV brend. Izrađuje visko kvalitetne CRT, plazma i LCD televizore više od trideset godina. U stvari, verovatno je vaš stari Televizor imao mnogo komponenti koje je proizvodio TCL.

TCL je prodao 20 miliona televizora u svetu prošle godine, što ga svrstava među najveće TV brendova u svetu.

TCL je jedan od samo 3 brenda u svetu koji su u potpunosti vertikalno integrisani, što znači da TCL proizvodi svaki deo samog Televizora i kontroliše celi proces proizvodnje. To omogućava najviši kvalitet. TCL proizvodi sopstvene TV panele (najskuplji deo TV je ekran).

Svojim poslovanje širom sveta TCL je nižim troškovima razvoja novih tehnologija omogućio inovacije pristupačnim. TCL ima 35 istraživačkih centara širom sveta, uključujući i jedan u Americi u Silikonskoj dolini i joint venture laboratoriju sa kompanijom MIT u Bostonu.

Na nedavnom sajmu Consumer Electronics Shows, TCL je pokazao nove velike projekte, uključujući najvećih svetskih zakrivljeni Televizor 110" (4K zakrivljeni TV) i nekoliko serija HDR televizora koji sadrži Quantum Dot tehnologiju koja nudi zapanjujuće boje i kontraste.

Pretraga sajta

B2B Portal Login
Korisničko ime

Lozinka

Zapamti me
Ako niste član našeg B2B portala možete to lako postati. Dovoljno je da popunite pristupni formular!

Gde kupiti?

Upoređivanje
Nema atrikla za uporedjivanjeWeb cenovnik
Ovde možete preuzeti aktuelni web cenovnik na svoj računar. Cenovnik je u PDF formatu.
Download
 
   
Naslovna       |       O nama       |       Ponuda       |       Kontakt
copyright ACR Mobile 2016.