Podaci o proizvođaču
MIO

Ogranak MiTAC International Corp, Mio Technology razvija i prodaje proizvode koji omogućavaju korisnicima da dobiju najviše od najnovijih mobilnih GPS navigacionih sistema. Brend Mio je osnovan 2002. godine i do sada je razvio poslovanje u Tajvanu, Kini, Evropi, Severnoj Americi, Australiji, Japanu i Južnoj Koreji. Mio trenutno zapošljava više od 1.700 radnika širom sveta i prodaje svoje proizvode u više od 56 zemalja i teritorija.

Lider u globalnoj ICT industriji, MiTAC International Corp. osnovan je 1982. godine. Kompanija je počela sa radom u Naučnom Centru Hsinchu (HCSP). U proteklih trideset godina, MiTAC je prerasla u multinacionalnu organizaciju koja nudi R&D, dizajn, proizvodnju, montažu, marketing i rešenja koji pokrivaju celi opseg elektronskih proizvodnih usluga (EMS).

Sa svojim globalnim brendova Mio, Magellan i Navman, MiTAC distribuira GPS proizvode širom sveta.

Mio predviđa da će mobilni život i mobilno poslovanje biti oslonac života u budućnosti. Svoje proizvode i usluge, uključujući personalne navigacione uređaje (PND), digitalne snimače puta (DVR), GPS Televizore, GPS telefoni i Mobile Internet uređaje (MID), razvija fokusirajući se na potrebe kupaca.

Mio linja uređaja "Explore more™", fokusira se na menjanje način na koji ljudi doživljavaju svet i omogućava korisnicima da znaju da mogu lako i slobodno istraživati ​​svet.

Za samo nekoliko godina Mio je postao jedan od lidera u mobilnoj GPS industriji, pružajući mobilnost i kvalitet klijentima širom sveta.

Korisnici uređaja Mio vole da putuju, i uživaju u istraživanju novih destinacija. Poslovni korisnici imaju potrebu da pronalaze nove klijente i budu tačni i precizni. Fokusom na iskustvo samog korisnika Mio je izgradio jak Brend. To je pomoglo da Mio postane priznat, poštovan i da stekne poverenje korisnika u celom svetu.

Pretraga sajta

B2B Portal Login
Korisničko ime

Lozinka

Zapamti me
Ako niste član našeg B2B portala možete to lako postati. Dovoljno je da popunite pristupni formular!

Gde kupiti?

Upoređivanje
Nema atrikla za uporedjivanjeWeb cenovnik
Ovde možete preuzeti aktuelni web cenovnik na svoj računar. Cenovnik je u PDF formatu.
Download
 
   
Naslovna       |       O nama       |       Ponuda       |       Kontakt
copyright ACR Mobile 2016.