Podaci o proizvođaču
Kingston Technology Company

Kingston je izašao na tržište 1987. godine sa jednim proizvodom. Osnivači John Tu i David Sun su rešili nestašicu surface-mount memorijskih čipova uvođenjem memorijskih modula na tržište koji su redefinisali industrijske standarde u godinama koje su dolazile. .

Kombinujući jedan od najobimnijih i  najstrožijih test procesa u memorijskoj industriji, odličnu besplatnu tehničku podršku i konstantne inovativne tehnologije, Kingston Technology se pozicionirao u samom vrhu industrije memorijskih proizvoda, postavljajući standarde kvaliteta i pouzdanosti. Pouzdanost je okosnica Kingstonove proizvodne strategije, a Kingston je predan da pomera granice industrijskih standarda sa svakim novim razvojem.

Kingston danas
Kingston je izrastao u najvećeg nezavisnog svetskog proizvođača memorijskih proizvoda. Centrala kompanije je u Fountain Valley-u (Los Angeles), Kalifornija, a Kingston zapošljava više od 4.000 ljudi širom sveta. Od strane Fortune magazina Kingston je godinama uvrstavan u prvih 100 „Najboljih poslodavca u Americi“, pa načela poštovanja, lojalnosti, fleksibilnosti i integriteta, stvaraju uzornu korporativnu kulturu. U kompaniji veruju da je investiranje u zaposlene ključno i da je svaki pojedinac vitalni deo uspeha.

Kingston snadbeva međunardnu mrežu distributera,  partnera, maloprodaja i OEM proizvođača na šest kontinenata. Kompanija takođe nudi i proizvodnju po ugovoru i menadžment kanale snabdevanja za proizvođače poluprovodnika i OEM proizvođače.

Poslovanje u svetu 
Glavno sedište kompanije Kingston je u Fountain Valley-u, Kaliforniji sa  ključnim operativnim centrima u Evropi i Aziji.  Da bi zadovoljio sve veću potražnju u Evropi i Bliskom Istoku, Kingston je 1996. godine osnovao evropsko predstavništvo u Londonu, Velikoj Bitaniji. Zatim je 1997. godine osnovao strateški Turnkey Logistics Hub u Dablinu  Irska ,za podršku Kingstonovim OEM (original equipment manufacturer) korisnicima u Evropi, kao i jedinicu za Daleki Istok u Hsin-Chu na Tajvanu.
Kako bi omogućio lokalizovanu prodaju i poboljšao zadovoljstvo korisnika, Kingston je pored ovih ključnih predstavništava osnovao i kancelarije u  Sidneju, Parizu, Minhenu, Pekingu, Meksiko Sitiju..

Pretraga sajta

B2B Portal Login
Korisničko ime

Lozinka

Zapamti me
Ako niste član našeg B2B portala možete to lako postati. Dovoljno je da popunite pristupni formular!

Gde kupiti?

Upoređivanje
Nema atrikla za uporedjivanjeWeb cenovnik
Ovde možete preuzeti aktuelni web cenovnik na svoj računar. Cenovnik je u PDF formatu.
Download
 
   
Naslovna       |       O nama       |       Ponuda       |       Kontakt
copyright ACR Mobile 2016.