Podaci o proizvođaču
Caska

Osnovana 1998. godine, Coagent Electronic S&T je kompanija specijalizovana za R&D, proizvodnju i prodaja A/V uređaja i sigurnosnih sistema za automobile. Kompanija proizvodi automobilske multimedijalne navigacione sisteme, alarme protiv krađe, sisteme za upravljanje, sigurnosne sisteme i inteligentne parking sistemi, koji su kompatibilni sa preko 300 modela automobila.

Coagent Electronic ima sopstveni istraživački tim od preko 200 R&D inženjera. Od osnivanja, kompanija je slala visoko stručne inženjerske timove širom sveta kako bi istražili tržišta i inovacije u proizvodnji. U protekle dve godine, Coagentovi stručnjaci razvili novu seriju uređaja koji se koriste u modelima vozilima Buick Enclave i nove Mazda 6.

Coagent Electronic poseduje više od 50 patenata u Kini. Nematerijalna imovina: patenti, zaštitni znak i ime brenda su u ukupnom iznosu procenjeni na 5 milijardi $.

Caska je brend kompanije Coagent Electronic, koji predstavlja multimedijalne uređaje za automobile. Uređaji se razvijaju za svaki tip automobila posebno. Ovakav koncept je našao veliku primenu u fabričkim i after market ugradnjama.

Početkom 2004. godine, Caska proizvodi prvi DVD plejer za automobile u Kini.

U 2005. godini, Caska prva proizvodi sisteme za navigaciju u automobilu, multimedijalne uređaje koji integriše DVD plejer i navigaciju u jednom.

Caska u 2007. godini, razvija inteligentne automobilske multimedijalne sisteme sa stalnim praćenjem svih funkcija u automobilu.

2008. godine, Caska razvija sisteme za asistenciju u vožnji i parkiranju, stavljajući kompaniju Coagent na čelo ove industrije.

Uređaji se razvijaju za svaki tip automobila posebno. Ovakav koncept je našao veliku primenu u fabričkim i after market ugradnjama.

Suština Caksa uređaja su tri karakteristike:

  • Nekoliko funkcija u jednom proizvodu (All-in-One): naglašavajući GPS Navigator, koji postaje važna pomoć u vožnji vozila u gradu i na putu.

  • Jednostavnost instalacije: uređaji si razvijeni prema tipu vozila tako da se uređaji povezuju na već postojeće kablove i na predviđeno mesto za multimedijalni uređaj na kontrolnoj tabli.

  • Izgled uređaja koji ne odstupa od postojećeg dizajna: svaki uređaj se posebno dizajnira prema tipu vozila tako da materijali i boje ne odstupaju od samog dizajna kontrolne table samog vozila.

Konstantno se radi na razvoju novih proizvoda, uvek dajući prednost kvalitetu i udobnosti za korisnika, tako da se Caska uređaji sada koriste širom sveta, u automobilima kao što su GM, Toyota, Mazda, Renault, Nissan, Peugeot, Suzuki, Honda, VW i drugi

 

Pretraga sajta

B2B Portal Login
Korisničko ime

Lozinka

Zapamti me
Ako niste član našeg B2B portala možete to lako postati. Dovoljno je da popunite pristupni formular!

Gde kupiti?

Upoređivanje
Nema atrikla za uporedjivanjeWeb cenovnik
Ovde možete preuzeti aktuelni web cenovnik na svoj računar. Cenovnik je u PDF formatu.
Download
 
   
Naslovna       |       O nama       |       Ponuda       |       Kontakt
copyright ACR Mobile 2016.