Šta je B2B?

B2B model poslovanja je stvoren u cilju razmene poslovnih informacija, u direktnom i/ili virtuelnom kontaktu i predstavlja oblik kontinuirane i savremene poslovne komunikacije kako u odnosu firmi po pitanjima iz oblasti srodnog delovanja tako i odnosu članova sa spoljnim poslovnim svetom u internet okruzenju, omogucavajuci brze i jednostavnije izvodjenje poslovnih transakcija.

Internet, imajuci prednosti kao što su interaktivnost, multimedijalnost, individualni pristup, bezprostornost i bezvremenost, pruža brojne mogućnosti da svoje poslovanje podignete na viši nivo: kako u odnosu prema krajnjim korisnicima i potrošačima (B2C) tako i prema partnerima, dobavljačima, investitorima (B2B).

Preko B2B usluga možete unaprediti komunikaciju i saradnju, omogućiti usavršavanje, unaprediti radne procese i time efikasnost ili olakšati saradnju.

B2B predstavlja jedan vid virtuelnog office-a u kome se razmenjuju razliciti sadrzaji i informacije je namenjen prvenstveno našim partnerima i firmama slične ili iste delatnosti u cilju unapredjenja poslovanja i ustede u vremenu.

Na B2B stranama mozete pogledati nasu ponudu, novi program, proizvode, njihove cene i karakteristike, uporediti proizvode razlicitih proizvodjaca, novosti, informisati se o seminarima i programima edukacije, prijaviti se na iste, upoznati se sa manifestacijama koje organizujemo i u kojima takodje mozete da ucestvujete kao potencijalni izlagači kao i kreatori novih sadržaja u zajednickom nastupu na IT konferencijama.

Informacije koje su dostupne na B2B ACR Mobile strani su besplatne i mozete im pristupiti popunjavanjem prijemnog formulara.

Pretraga sajta

B2B Portal Login
Korisničko ime

Lozinka

Zapamti me
Ako niste član našeg B2B portala možete to lako postati. Dovoljno je da popunite pristupni formular!

Gde kupiti?

Upoređivanje
Nema atrikla za uporedjivanjeWeb cenovnik
Ovde možete preuzeti aktuelni web cenovnik na svoj računar. Cenovnik je u PDF formatu.
Download
 
   
Naslovna       |       O nama       |       Ponuda       |       Kontakt
copyright ACR Mobile 2016.